Центр туризму і краєзнавства "Горицвіт"
Категории
Облако тегов
фото наші розробки змагання
Календарь
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Главная » 2013 » Март » 22 » Атестація педагогічних працівників
18:38
Атестація педагогічних працівників

20 березня 2013 р. пройшло засідання атестаційної комісії ЦТК «Горицвіт». Всього в закладі працює 14 педпрацівників. В 2013р. атестувалися 3 педагога, що складає 21% від загальної кількості педагогічного колективу закладу. Атестації підлягли (згідно заяв):

1.  Лесечко Світлана Олександрівна, керівник гуртка «Загальна фізична підготовка туриста»;

2. Горбонос Руслан Олександрович, керівник гуртка «Спортивний туризм»;

3. Кириченко Валентина Геннадіївна, керівник гуртка «Літературне краєзнавство».

 Атестація проходила у формі презентації творчих доробок керівників.

Виступили голова атестаційної комісії В.В.Терещенко, яка розповіла про проведення атестації педагогічних працівників в ЦТК «Горицвіт», та члени атестаційної комісії.

Серед них Клєвцова Алла Федорівна, методист з туристсько-краєзнавчої роботи, яка проаналізувала результативність роботи керівника гуртка «Загальна фізична підготовка туриста» Лесечко Світлани Олександрівни та керівника гуртка «Літературне краєзнавство» Кириченко Валентини Геннадіївни.

С.О.Лесечко працює над науково-методичним проектом: «Вирішення психологічних проблем при формуванні ефективних команд у туристсько-спортивних гуртках», методичні рекомендації з даної проблеми   подані на Всеукраїнський конкурс на кращий навчально-методичний матеріал туристсько-краєзнавчої тематики. Її розробки публікуються у журналі «Відкритий урок: розробки, технології, досвід» (№ 11, №12. 2012 р.). В номінації «Методичні рекомендації з питань організації спортивно-туристичної діяльності» робота Лесечко С.О. отримала найбільшу кількість балів та рекомендована для запровадження в практику роботи закладів освіти (наказ №80 від 21.12. 2012р.).

Кириченко Валентина Геннадіївна працює над проблемою: «Виховання рис характеру на основі загальнолюдських норм гуманістичної моралі». За час роботи в закладі показала себе грамотним кваліфікованим спеціалістом.

Разом з гуртківцями Валентина Геннадіївна брала участь у Всеукраїнській історико-географічній експедиції «Історія міст і сіл України», де вихованка гуртка «Літературне краєзнавство» Біда Поліна стала призером обласного етапу конкурсу.

 З метою зацікавленості вихованців керівником проводяться відкриті заняття та краєзнавчі свята: «Свято українського сала», «Свято української народної пісні».

Кириченко В.Г. - досвідчений вихователь,. користується повагою серед дітей, їх батьків та колег.

Коваленко Аліна В’ячеславівна, керівник гуртка «Пішохідного туризму, член атестаційної комісії проаналізувала результативність роботи керівника гуртка «Спортивний туризм» Горбоноса Руслана Олександровича.

Горбонос Р.О. - досвідчений спеціаліст, він протягом багатьох років роботи сумлінно готує  команди до участі у міських та обласних змагань зі спортивного туризму. У 2011 році команда ЦТК, яку підготовив Руслан Олександрович, посіла ІІ загальнокомандне місце в обласних змаганнях з техніки пішохідного туризму, на етапі КТМ (крос-похід) - І місце, у особисто-командній першості - ІІ місце. Також він бере активну участь в проведенні «Днів здоров’я» та спортивно-туристичних свят: «Нащадки козацької слави», «Посвята в туристята». Атестаційна комісія визнала всіх керівників гуртків такими, що відповідають займаній посаді, керівника гуртка «Загальна фізична підготовка туриста» С.О.Лесечко – гідної звання керівник гуртка-методист.

Звіт керівників, що атестуються став стартом роботи над новими науково-методичними проектами.


 

Просмотров: 524 | Добавил: CTKgoricvet | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
ЦТК "Горицвіт"
Архив записей